Kontakta oss
Företaget
Köpinformation
Frakt 59 kr upp till 20 kg

Beretta 686 Silver Pigeon I Adjustable Hagelgevär

Beretta 686 Silver Pigeon I Adjustable Hagelgevär

Artnr: SA-1102
Original artnr:
Lagerstatus: Beställningsvara

Kontakta butiken för mer information.

Klarna

PRODUKTBESKRIVNING

Beretta 686 Silver Pigeon I med justerbar kolv ger modellen ytterligare en dimension. Justeringsmekanismen är helt nyutvecklad och mer användarvänlig än tidigare system. Den är justerbar både i höjd och sidled.

Med den justerbara kolven kan man verkligen använda vapnet under hela dess livslängd. Även om dina egna förutsättningar förändras rent kroppsligt. Något man också ofta missar är att anpassa vapnet utifrån årstid och klädmängd, anlägget skiljer sig markant mellan en tunn skjorta och väst och den tjocka vinterjackan vid gåsjakten i december. För att förenkla denna justering finns det som tillval ett flertal bakkappor i olika material och tjocklek att välja mellan. Allt för att vapnet ska ha en så optimal passning som möjligt.

Vapnet har samma högkvalitativa mekanism som övriga inom 680-familjen. En enkel men elegant gravyr och en god kvalitet på träet i stocken gör detta vapen till en mycket prisvärd instegsmodell i Berettas hagelbocksegment. Vapnet levereras i koffert med fem choker och en chokenyckel.

Finns även i vänsterutförande.

 

 

FAKTA

Teknisk information

Kaliber; 12
Piplängder; 66, 71cm
Vikt; 3,2kg m 71cm pipa
Patronläge; 76mm (3'')
Drop; 55mm/justerbar

Beretta 686 Silver Pigeon I Adjustable Hagelgevär