Kontakta oss
Företaget
Köpinformation
Frakt 59 kr upp till 20 kg

Beretta 692 Sporting Hagelgevär

Beretta 692 Sporting Hagelgevär

Artnr: SA-1201
Original artnr:
Lagerstatus: Beställningsvara

Kontakta butiken för mer information.

Klarna

PRODUKTBESKRIVNING

Beretta 692, arvtagaren till den framgångsrika Beretta 682. En hagelbock med helt nya pipor, bredare låda och förbättrad justerbarhet är det inte frågan om en face lift utan det är ett helt nytt vapen byggt på den extremt pålitliga 680-lådan.


Vapnet är utrustat med nykonstruerade Steelium Plus pipor, den stora nyheten är att koningen i pipan är drygt fem gånger så lång som i 682an. Detta ger bättre balans och mer harmoniska skjutegenskaper. Mindre rekyl, mindre pipresning samt jämnare och tätare hagelsvärm.

Nytt är även Optimabore HP-choker med färgkodning på de utsickande chokerna i Sporting utförandet.

För att uppnå optimal balans med de nya piporna är lådan breddad med 1,3 mm och har fått en design som påminner om DT11.


Beretta 692 har det nya B-FAST systemet (Beretta Fast Adjustment System Technology): ett förbättrat system för kolvkamsjustering;balansvikter i kolven.


Det nya systemet för den justerbarakolvkamen är tillverkat i stål och aluminium med minnesfunktion och har fler justermöjligheter med större justerbarhet och enklare hantering.

Varje vapen är exakt balanserat från fabrik.Vill man justera efter egna önskemål är det mycket enkelt med de extra balansvikterna på 4 x 20 gram som följer med vapnet. För att uppnå maximal effekt med minimal viktökning är vikterna är placerade på en bult i kolven så långt som möjligt från ledbultarna.

Kolven avslutas med Berettas patenterade Micro Core bakkappa.

FAKTA

Teknisk information

 

Kaliber 12
Patronläge 76 mm (3'')
Spång 10x8
Choke Ext. Optimachoke HP
Piplängder 71, 76 och 81 cm
Framstock Schnabel eller rundad
Totalvikt med 76 cm pipa 3 550 g +/- 100g
Pipvikt 76 cm pipa Ca 1480g

Beretta 692 Sporting Hagelgevär