Kontakta oss
Företaget
Köpinformation
Frakt 59 kr upp till 20 kg

Gevärstillbehör »    Kolvar Houge »    Hogue Stock Anpassad Husqvarna 1640 Alu Veil Camo

Hogue Stock Anpassad Husqvarna 1640 Alu Veil Camo

Artnr: LF-98000-H1640-AVC
Original artnr: 98000
Lagerstatus: Beställningsvara 3 - 6 Veckors leveranstid

4595 kr

OBS! Med anledning av Corona kan vi för tillfället inte hantera order via webbshoppen. Vi hoppas kunna öppna upp inom kort.
Klarna

PRODUKTBESKRIVNING

Vill du ta steget full ut och modernisera din Husqvarna med både modernt Camomönster och en ergonomisk gevärstock. Hydrodippad modell med camomönster Veil. Samma mönster som bland annat används på Swedteams Ridge Camokläder.

Hogue kolv anpassad till Husqvarna 1640 i modell Military Sporter Actions. Endast för Husqvarna 1640 med underbeslag i aluminium. Stocken har mjuk yta och ger därmed bra grepp. Kolvens linjer och den mjuka bakkappan ger liten upplevd rekyl.

Stocken är plastbäddad, färdigt urtagen för säkring, slutstyckshanddag, slutstycksspärr samt anpassad för 1640s underbeslag (aluminiummodell).

 

 

FAKTA

Grundanpassad modell, mindre finjusteringar i kolven kan eventuellt behöva utföras då det är vissa toleranser på gevären i sig.

Stocken har samma stoft touch yta som en obehandlad.

Passar även till Husqvarna 1647 och Husqvarna  gevär med kortare pipa som benämns 1600. 

 

 

 

Hogue Stock Anpassad Husqvarna 1640 Alu Veil Camo

BUTIKENS OMDÖME

Husqvarna 1640 är och har varit ett robust jaktvapen som används i stor omfattning än i dag. Normalt sett skjuter dessa gevär riktigt bra men när det gäller ergonomi och rekyl har man som skytt haft en hel del att önska.

Genom att montera Houges syntetkolv så förbättrar man ovan brister och får till och med en bättre stock än vad många nya vapen i de lägre prislägena kan erbjuda. Houges kolvar är ett populärt alternativ till Husqvarnagevär då prisnivån är relativt låg samtidigt som kvalitet och prestanda är god.

Med denna föranpassade modell kan man enkelt montera den själv på geväret vilket annars kräver ett antal timmars arbete.

Förutom förbättrad ergonomi så har man en stock som ej behöver underhållas och oljas.