Kontakta oss
Företaget
Köpinformation
Frakt 59 kr upp till 20 kg

Grey Oak Skjutbänk Dead Zero

Grey Oak Skjutbänk Dead Zero

Artnr: ST-875041
Original artnr:
Lagerstatus: Finns i lager

769 kr

st
Klarna

PRODUKTBESKRIVNING

Grey Oak skjutbänk modell Dead Zero är en enkel och praktisk modell från Pergite Outdoor, skjutstödet är i första hand avsett för att testa och skjuta in ditt jaktgevär inom normala jaktliga avstånd. Portabel modell som du relativt enkelt tar med och använder sittandes vid bord.

Vid inskjutning grovjusterar du enkelt bänkens tre ben med olika skruvar så att den står stadigt och så plant som möjligt. Du kan även justera skjutbänkens längd vilket kan vara en stor fördel på vissa gevär om det sitter monterat en mer ergonomisk stock av skyttemodell, typ GRS och KKC.

Höjdvinkeln grovjusterar du med höjdskruv, sen finjusterar du träffläget genom att lägga geväret rätt i främre sandsäcken. 

Prisvärd inskjutningsbänk för både gevär och ammunition.

FAKTA

Skjutbänk - Inskjutningsbänk 

Fabrikat Gray Oak

Modell Dead Zero

Tillverkad i stål

Vikt 3 kg.

Sandsäck fram.

 

Allmän info om säkerhet.

Tänk på att inskjutning av vapen och tester av ammunition som regel måste ske på tillåten plats. Bäst är att hålla till på en anvisad skjutbana. Vissa skjutbanor kan ha omfattande regler om hur du får skjuta på deras bana. Kontrollera vad som gäller innan skjutning så att inte skott träffar banvallar och utrustning felaktigt. 

Grey Oak Skjutbänk Dead Zero

BUTIKENS OMDÖME

Söker du en relativt billig inskjutningsbänk är Stabilotherms Skjubänk modell Grey Oak Dead Zero ett väl fungerande alternativ i de lägre prisläget. Tillverkad helt i stål med gummiklädda fötter. Skydd och stöd för stocken i nylon och konstläder. 

Rekommenderar denna gevärsbänk som ett enkelt och prisvärt alternativ för privatpersoner och jaktlag.