Kontakta oss
Företaget
Köpinformation

Hundpejl & Hundtillbehör »    Hundpejl - GPS Pejl »    Garmin Astro 320 Nordic

Garmin Astro 320 Nordic

Artnr: 921004
Original artnr:
Lagerstatus: Artikel har utgått

4459 kr

Klarna

PRODUKTBESKRIVNING

Med en förbättrad kartkapacitet kan Garmin Astro 320 ta med dig till nya områden. Med rätta karta i enheten kan du känna dig lika bekväm i främmande jaktområden som du gör hemma. Astro 320 kan enkelt laddas med Garmins breda utbud av topografiska kartor, BirdsEye Rasterkartor och naturligtvis användargenererade Custom Maps. På de detaljerade kartorna ser du inte bara din position och dina hundar, utan du ser också om det t.ex. finns en bäck i närheten eller om din hund närmar sig en farlig väg. Under jakt i okända områden kan en bra karta vara avgörande för om det skall bli en avslappnad och lyckad jaktdag.

Ända sedan Astro 220 lanserades med en hel rad praktiska spårningsfunktioner har Garmin under utvecklingen av Astro 320 fokuserat på att optimera och öka nöjet med jakt för sina kunder. Vi har förfinat användargränssnittet för enklare och mer användbara funktioner. Vi har också optimerat användarprofiler, menyer och förbättrat sättet som hunddata hanteras och visas; för att kunna ge mer relevant och lättbegriplig information tillgänglig för jägarna. Vi har dessutom lagt till flera funktioner som förbättrar och förenklar den vardagliga användningen för jägare, som en 3-axlig kompass som fungerar perfekt även när man inte håller enheten i våg, vibrationslarm för att inte skrämma djuret du jagar och slutligen ett smart knapplås så att du inte råkar trycka på någon knapp när enheten ligger i fickan. Med dessa förbättringar är vårt mål med Astro 320 att göra jakt- och utbildningstillfällen säkrare, mer produktiva och roligare.

Slutligen har vi gjort det enklare att kommunicera mellan två Astro 320. Nu kan du skicka och ta emot waypoints, spår och tom hela hundprofiler och hundspår trådlöst. Du kan nu enkelt lämna över en hund i en jaktgrupp som behöver delas upp eller så kanske du helt enkelt bara vill dela med dig av dina häftigaste jaktupplevelser till en kompis. Så med kombinationen av den legendariska Garminstyrkan (tåliga och vattentäta enheter) och en batteritid på upp till 20 timmar säkerställer vi att Astro 320 är nästa stora steg i Garmins utveckling av GPS-baserade jakt-system.

OBS, endast handenhet.

FAKTA

• Ljusstark och klar 2.6" 65K TFT färgdisplay (160 x 240 pixels)

• Inbyggd grundkarta med skuggade konturer, stödjer Garmin® Custom maps, BirdsEye™ (satellitbilder)


• 3-axlig kompass och barometrisk höjdmätare

• Vibrationslarm för tysta alarm

• Trådlös överföring av hundprofiler mellan två Astro 320

• Trådlös överföring av waypoints, rutter och spår med andra kompatibla Garminprodukter

• Användarprofiler samt förprogrammerade profiler för olika typer av jakt

• Möjlighet att följa upp till 10 hundar samtidigt

• Robust och vattentät design (IEC 60529 IPX7)

• Högkänslig GPS-mottagare med HotFix®

• Upp till 20 timmar batteritid, 2 AA batterier (NiMH eller Lithium rekommenderas)

Garmin Astro 320 Nordic