Kontakta oss
Företaget
Köpinformation
Frakt 59 kr upp till 20 kg

Kläder & Skor »    Skor - Tillbehör »    Norrländskt Läderfett

Norrländskt Läderfett

Artnr: ST-731810
Original artnr: 731810
Lagerstatus: Finns i lager

129 kr

st
Klarna

PRODUKTBESKRIVNING

Norrländsk läderfett. Välbeprövat och omtyckt skofett för jaktkängor och andra läderprodukter. Klassisk blandning med fett och tjära.

Läder behöver smörjas in för att inte torka ut och spricka sönder. Är kängan uttorkad kan man med fördel börja med att pensla på läderolja som tränger in bra på djupet och i sömmar med mera. Smörj sedan kängan med läderfettet till lädret blir mättat.

Norrländskt Läderfett gör dina läderprodukter smidiga, vattenavvisande, lädret blir slitstarkt och kommer hålla i många år.

Innehåller naturligt fett och tjära.

Kängor som blivit genomblöta bör få torka mot element eller andra varmare utrymmen. Väl insmorda skor tar längre tid att torka.

Passar till krafigare läder som är avsett att brukas utomhus så som skor, kängor, vapenremmar, väskor, selar och övriga jaktartiklar i läder. 

FAKTA

Norrländskt Läderfett.

125 gram

Inhåller Fett och Tjära.

Kontrollera först om det finns särskilda rekommendationer hurvida dina kängor eller läderprodukter ska behandlas.

Norrländskt Läderfett

BUTIKENS OMDÖME

Norrländskt läderfett har funnits i många år på marknaden och är välbeprövat och erkänt omtyckt av friluftsfolk och jägare. Tänk på att rengöra kängan innan behandling, den ska vara torr och ren. Läderolja och fett ger en mörkare och glansigare färgton på lädret.