Kontakta oss
Företaget
Köpinformation
Frakt 59 kr upp till 20 kg

Kötthantering & Utfodring »    Muurikka El-Rökugn 1100 W

Muurikka El-Rökugn 1100 W

Artnr: 712560
Original artnr: 86846
Lagerstatus: Finns i lager

1995 kr

st
Klarna

PRODUKTBESKRIVNING

Elektrisk Rökugn 

– Ett snyggt och smidigt sätt att röka!
Fisk är en lätt och smaklig sommardelikatess. Med den elektriska rökugnen får du äkta rökning utan öppen eld. Med hjälp av en löstagbar spånplåt kan kocken välja mellan ugn eller rök. Den elektriska rökugnen från OpaMuurikka är inte endast en rökugn, utan också en mångsidig ugn att ha i trädgården. Den ger många nya möjligheter att laga mat med en och samma apparat.
Med den är det lätt att steka korv, kött, fisk, potatis, grönsaker med eller utan röksmak och utan att det misslyckas. Själv kan du koncentrera dig på att koppla av.
Har du nånsin funderat på att röka kött? Det är även lätt att röka kött. Fläsk-, kalkon- och kycklingfilé samt alla sorters vilt får en väldigt god arom med hjälp av rökning. Det lönar sig att prova!
Förvärm ugnen ca 5-8 minuter sätt sedan in köttet. Låt rökugnen först fungera som vanlig ugn i 15–20 minuter. Lägg därefter en handfull alspån på spånplåten, sätt in plåten i rökugnen och fortsätt med att röka köttet i ca 10–15 minuter. På detta sätt får du en fin röksmak på köttet utan att den tar över köttets egna smak. Om du vill ha en kraftigare röksmak på köttet, kan du sätta in rökspånet lite tidigare. Försök hitta den rätta rökningstiden för ditt eget tycke och smak. Du kan använda rökugnen året om i trädgården, på terrassen eller balkongen.

FAKTA

Storlek:
Ø 25/50cm
Material:
Rostfritt stål
Innehåller: 
1 galler, fettplåt.
Effekt:
1100 W.
Muurikka El-Rökugn 1100 W