Kontakta oss
Företaget
Köpinformation
Frakt 59 kr upp till 20 kg

Lockmedel Camo & Kamera »    Nordik Predator Pre Tuned Lockpipa Räv

Nordik Predator Pre Tuned Lockpipa Räv

Artnr: 580011
Original artnr: -
Lagerstatus: Finns i lager

249 kr

st
Klarna

PRODUKTBESKRIVNING

NORDIK PREDATOR
är speciellt framtagen för att möta de krav som ställs på lockjakt efter rovvilt i Norden. Lockpipan är fryssäker och har en synnerligen lång räckvidd. Den är enkel att använda och frambringar ett brett register av ljud.  Pipan är förstämd till fyra grundläten, detta genom spåren på munstycket.

INSTRUKTIONER
Mus- och sorkpip
För att immitera mus- och sorkpip så sätt o-ringen, tänderna eller läpparna i spåret längst ut på membranet och blås korta stötar i pipan.

Ångestskrik av kanin och hare
Frambringas enkelt genom att placera o-ringen, tänderna eller läpparna i något av de två spåren i mitten på membranet och blåsa i pipan, ju längre in på membranet desto grövre ljud. Variera långa och korta ljud i 15-25 sekunder och upprepa med 3-4 minuters intervall. Du kan med fördel göra ljudet mer nyanserat med hjälp av handen som håller pipan. Öppna och stäng handen framför pipöppningen när du blåser så ger det mer liv till ljudet.

Ångestskrik av klövvilt
På samma vis som för kanin- och harskrik fast med o-ringen, tänderna eller läpparna placerade i spåret längst in på membranet. För att locka björn med ångestskrik, locka intensivt och oavbrutet i minst en timme per pass.

 

Pre Tuned för enklare framställning av olika läten.

 

 

OBS!
Använd hörselskydd då pipan producerar ljud på >115 dB.

Nordik Predator Pre Tuned Lockpipa Räv