Kontakta oss
Företaget
Köpinformation
Frakt 59 kr upp till 20 kg

Luft & CO2-Vapen »    Sportec Luftvapenkulor 4,5 mm

Sportec Luftvapenkulor 4,5 mm

Artnr: SP-HN2314500005H
Original artnr: HN2314500005H
Lagerstatus: Finns i lager

65 kr

st
Klarna

PRODUKTBESKRIVNING

Luftvapenkulor med bra precision av Diabolo Sport. Diabolerna används av många skytteföreningar som träningsammunition. Kulorna är i första hand avsedd för luftgevär (ej pistol) och passar utmärkt till de flesta märkestävlingsvapen som Feinwerkbau, Walther med fler.

Sportec Luftvapenkulor är också ett bra alternativ för dig som vill ha en kvalitetsluftvapenkula och som tränings-skjuter med vanliga familjeluftgevär.

FAKTA

Tillverkare; Diabolo Sport

Vikt; 0,53 Gram

Antal per ask; 500 st

 

Sportec Luftvapenkulor 4,5 mm

BUTIKENS OMDÖME

Sportec Luftvapenkulor, en bra kvalitetskula till ett bra pris. Många kulor som man köper billigt på marknaden är inte så bra. De varierar något i storlek, man kan se små grader på de från tillverkningen och de kan vara oxiderade på ytan vilket svartaner både händer och geväret. Dessa brister märks inte minst på precisionen vilket du märker tydilgt på måltavlan. Den ökade spridningen märks även tydligt i vanliga familjeluftgevär. 

För att få bästa precision bör man prova ut flera olika fabrikat och modeller av luftvapenkulor. Det finns många fler faktorer som spelar in när det gäller precision.