Kontakta oss
Företaget
Köpinformation
Frakt 59 kr upp till 20 kg

Muurikka El-Rökugn 1200 W

Muurikka El-Rökugn 1200 W

Artnr: 712561
Original artnr: 86845
Lagerstatus: Finns i lager

2575 kr

st
Klarna

PRODUKTBESKRIVNING

Elektrisk Rökugn 

– Ett snyggt och smidigt sätt att röka!
Fisk är en lätt och smaklig sommardelikatess. Med den elektriska rökugnen får du äkta rökning utan öppen eld. Med hjälp av en löstagbar spånplåt kan kocken välja mellan ugn eller rök. Den elektriska rökugnen från OpaMuurikka är inte endast en rökugn, utan också en mångsidig ugn att ha i trädgården. Den ger många nya möjligheter att laga mat med en och samma apparat.
Med den är det lätt att steka korv, kött, fisk, potatis, grönsaker med eller utan röksmak och utan att det misslyckas. Själv kan du koncentrera dig på att koppla av.
Har du nånsin funderat på att röka köt? Det är även lätt att röka kött. Fläsk-, kalkon- och kycklingfilé samt alla sorters vilt får en väldigt god arom med hjälp av rökning. Det lönar sig att prova!
Förvärm ugnen ca 5-8 minuter sätt sedan in köttet. Låt rökugnen först fungera som vanlig ugn i 15–20 minuter. Lägg därefter en handfull alspån på spånplåten, sätt in plåten i rökugnen och fortsätt med att röka köttet i ca 10–15 minuter. På detta sätt får du en fin röksmak på köttet utan attden tar över köttets egna smak. Om du vill ha en kraftigare röksmak på köttet, kan du sätta in rökspånet lite tidigare. Försök hitta den rätta rökningstiden för ditt eget tycke och smak. Du kan använda rökugnen året om i trädgården, på terrassen eller balkongen.

FAKTA

Storlek:
Ø 28/55cm
Material:
Rostfritt stål
Muurikka El-Rökugn 1200 W