Kontakta oss
Företaget
Köpinformation
Frakt 59 kr upp till 20 kg

Origo Heat Pal Värmare Kök

Origo Heat Pal Värmare Kök

Artnr: 902010
Original artnr: WS
Lagerstatus: Artikel har utgått

1795 kr

Klarna

PRODUKTBESKRIVNING

Origo HeatPal 5100 är den idealiska extravärmaren till jaktkojan, verandan, båten eller för annat uteliv, liten och lätt att ta med, men också med hög värmeeffekt.
Genialt enkel och tålig konstruktion, användbar överallt där man snabbt behöver extravärme samt även kokmöjligheter. Origo HeatPal är säker att använda då man inte löper någon explosionsrisk, vilket kan ske med t.ex. gasolvärmare.

Genom att lyfta av överdelen kan värmaren även användas som ett litet effektivt kök. Den övre skyddskåpan lägger man utöver den nedre då man bär den med sig, vilket gör värmaren liten och smidig, bärrem sitter monterad.

Bränsle: Origonol, T-bränsle eller T-röd.
 

 

FAKTA

Effekt: 1500 Watt/Brinntid: 5 timmar vid full effekt.
Bränslevolym: 1,2 liter/Koktid: 1 liter c.a. 15 minuter

Diameter: 285 m.m.
Höjd: 150-285 m.m.

Komplett värmare för att användas med tank.

Origo Heat Pal Värmare Kök

BUTIKENS OMDÖME

Heat Pal 5100 är relativt kompakt för att vara en värmare. Fördelen med flytande bränsle är bland annat, inget läckage, ingen pump, ingen explosionsrisk samt så kan den tändas direkt.

Värmaren är enkel och driftsäker i sin konstruktion. Undersidan av kaminen och väggarna i nedre delen är relativt svala. Överdelen blir där emot riktigt varm och värmaren ska placeras säkert från brännbart material och stå stadigt.

Pannor står stadigt vid matlagning på de stöd som finns, man kan varmhålla kärl med mat där om man ställer på överdelen och har kärlen där på.

Den värmer och fungerar bra med rödsprit, dock ger bränslet en del sot, vill man slippa det så eldar man med metanolbränslen. Man får ej använda oljebaserade bränslen.