Kontakta oss
Företaget
Köpinformation
Frakt 59 kr upp till 20 kg

Ryggsäckar & Väskor »    Swedteam Jaktryggsäck MollTec Hiker

Swedteam Jaktryggsäck MollTec Hiker

Artnr: 910111
Original artnr: 00-572
Lagerstatus: Varan slut tills vidare

1225 kr

st
Klarna

PRODUKTBESKRIVNING

MollTec® är ett material som är lätt, smidigt och tyst. Materialet består 100% micro polyester - framtaget speciellt för ryggsäckar. Denna ryggsäck är utrustad med SWEDTEAM® Air Flex System, vilket innebär att denna ryggsäck är extremt bärvänlig.

Den lätta mesen av aluminium är ytbehandlad med extra stark plastbeläggning och bredden anpassad för att i görligaste mån hindra kontakt med gevärskolven när geväret bärs över axeln. Denna mes är några 4 cm högre än normalt. Dessutom finns ett extra kolvskydd i fiberpäls.

Sitsen består av varm pälsimitation. Säcken har fuktavvisande botten av PU-läder med uppdragbara kanter. Locket stängs med plastlås. Utanpåficka med lock passande för termos och en nätficka passande för vattenflaska.

Invändig termosficka som nås från utsidan via vattentät dragkedja. Utanpå liten förvaringsficka med vattentät dragkedja. Bärremmarna är breda och stoppade för minimalt axeltryck.

Ryggsäcken rymmer ca. 38 liter.

Swedteam Jaktryggsäck MollTec Hiker

BUTIKENS OMDÖME

Swedteam Molltec Hiker är en relativt lätt stolsryggsäck.  Ryggsäcken med sin stol har komfortabelt bärsystem som avlastar ryggen väl om man går en längre bit. Luftig och bra ventilation mot rygg. Hög och bra sitthöjd.