Kontakta oss
Företaget
Köpinformation
Frakt 59 kr upp till 20 kg

Svensk Jaktvision Astroväst Xsmall DC30/40/50/T5

Svensk Jaktvision Astroväst Xsmall DC30/40/50/T5

Artnr: 924125-XS
Original artnr:
Lagerstatus: Beställningsvara, ca 7 dagars leveranstid

595 kr

st
Klarna

PRODUKTBESKRIVNING

Gps väst som passar till Garmin Astro DC 30/ DC 40/DC50 och T5. Man viker ihop halsbandet och stoppar in hela enheten i gps fickan på ryggen. Då man använder Garmins halsband i väst på ryggen så ökar man markant räckvidden, ökar i snitt 1 km. Västen är också 2 färgad så att man ser åt vilket håll djuret står i förhållande till hunden när den har ståndskall. Västen är försedd med reflexer och en ögla bak för spårlinan.

GPS väst som förlänger räckvidden på din Garmin astro pejl, samtidigt som du gör det bekvämt för din hund. "hundvästen som löser dina problem

Denna Gps Väst / Hundväst är justerbar både fram och bak och med spännen för snabb på och avtagning. GPS västen passar alla hundar tack vare sina väl tilltagna justering. Magremmen på är tillverkad av resårband för att få maximal stretch på västen när hunden böjer sig fram.

Denna GPS-väst för hundar med GPS ficka på ryggen som passar till Garmin Astro är tillverkade av ett mycket rivstark och fluorescerande material som är förstärkt med dubbla kantband i polyester. Hundvästen är även försedd med en ring för kunna fästa spårlinan i vid ett eftersök. GPS Västen är försedda med en mycket rivstark reflex på båda nedre sidorna samt en förstärkning som alltid håller västen sträckt och på plats. Dessa fantastiska GPS väst är i signalfärgen orange på ena sidan och signalgul på andra så att du alltid vet vilket håll hunden titter åt, perfekt när det är tätt och hunden bara kan anas.

Gps väst för Garmin astro Vik ihop ditt halsband och stoppa den i en väst för optimal räckvidd.

Storlek Xsmall har 30 cm som minsta halsmått, passar mindre hundar som tex Terrier,Tax m.m.

FAKTA

DC40 halsbandels laddklämma kan vara monterad för att enkelt ladda sändaren då den är i västen.

Svensk Jaktvision Astroväst Xsmall DC30/40/50/T5