Kontakta oss
Företaget
Köpinformation
Frakt 59 kr upp till 20 kg

Tikka T3x Lite Adj Stalon Victor Vortex 1-4x24

Tikka T3x Lite Adj Stalon Victor Vortex 1-4x24

Artnr: JB-0001-B
Original artnr: JB-0001
Lagerstatus:

20900 kr

st
Klarna

PRODUKTBESKRIVNING

Gevärspaket för dig som jagar älg, björn eller annat större vilt. Här har vi har valt ut delar av marknadens mest populära och prisvärda Gevär, Sikte och Ljuddämpare.

Tikka T3x Lite är känd för att vara ett praktisk och mycket välskjutande gevär. Vortex har en av marknadens mest prisvärda optik. Stalons dämpare har legat i topp bland många tester senaste åren. Stocken har nya populära camomönstret Veil och är behandlad med SoftTouch som ger stocken en betydligt mer solid känsla. Extra bred framstock monterad.


Tikka T3x Lite Adjustable med gängad pipa. Vapnet är enkelt justerbart både i längd och höjd och passar utmärkt för den som vill använda samma vapen oavsett jaktform eller årstid. I och med att man enkelt kan justera både kolvkam och längden på vapnet är det lätt att få ett vapen som passar utmärkt till just dig.

I detta paket har vi valt att korta pipan till 46 cm och i finns då att köpa i .308Win, 8x57 eller 9,3x62 kaliber. I kaliber 8x57 och 9,3 så ingår Stalon W110 ljuddämparen i stället. 

 
Kolvkamen ställs in med ett system utvecklat från T3 Super Varmint. Längden på stocken justeras med de dubbla 4 mm mellanläggsbrickorna. Tre skotts magasin ingår. Extra 5 skotts kan köpas till.

Vapnet kan säljas i vänsterutförande mot pristillägg.


Vortex Crossfire1 1-4x24. För den jaktform detta paket är avsett för och i den prisnivå hela paketet kostar så anser vi att detta sikte är optimalt. Jakt på älg upp till 150 meter samtidigt som det medger snabba skott när det är ställt på 1ggr förstoring. Har även belyst rödpunkt i korset. Utmärkt för både passare och hundförare.


Stalon Victor Ljuddämpare är stabil och ger en mycket bra dämpning i förhållande till sin vikt och storlek.

Warne Maxima stålfästen av fast montage. Hög precision och stor hållfasthet, monteras direkt på geväret utan baser.

Pristillägg i vänster utförande tillkommer med 1500 kr

 

 

FAKTA

Ljuddämparen

Stalon Victor kombinerar låg vikt och kort förlängning vilket ger ett mycket smidigt och funktionellt vapen. Ljuddämparmodellen rekommenderas upp till kaliber 308.

Vikt: 290 gram.
Längd: 222 mm, förlänger vapnet med 127 mm
Diameter: 40 mm
Färg: Svart

 

Kikarsiktet

Crossfire II har inga kompromisser. Klar optik med bra ljustransmission.

Tuben består av hård-anodiserade flygplansaluminium i ett stycke. Crossfiresiktena är kvävgasfyllda och o-ringförseglade för att vara vatten och imtäta.

Teknisk data:

Förstoring: 1-4x.
Objektiv diameter: 24mm.
Tubstorlek: 30mm.
Parallax: från 91.4m.
Ögonavstånd: 102mm.
Riktmedel: Belyst V-brite (icke medförstorande).
Synfält: 32-8m/100m.
Target rattar: lågprofil med lock.
Justermån: 1/2 MOA.
Antal MOA/varv: 30 MOA.
Maximal höjd justering: 100 MOA.
Maximal sidojustering: 100 MOA.
Vikt: 420g.
Längd: 249mm.

3 skotts magasin ingår.

 

Kikarmontage

Warne 30mm ringar vilka passar direkt på Tikka profilspår. Lämpliga där stor hållfasthet behövs.

Mediumhöga med 10,8mm bygghöjd.

 

 

Tikka T3x Lite Adj Stalon Victor Vortex 1-4x24
Tikka T3x Lite Adj Stalon Victor Vortex 1-4x24 Tikka T3x Lite Adj Stalon Victor Vortex 1-4x24 Tikka T3x Lite Adj Stalon Victor Vortex 1-4x24

BUTIKENS OMDÖME

Gevärspaket för älgjakt och annan jakt på större vilt där man vill ha ett lätt och smidigt kulgevär. Mycket väl valda komponenter för sin budget. OBS Bilden visar 5 skotts magasin men det är 3 skotts som ingår i paketet.