Kontakta oss
Företaget
Köpinformation
Frakt 59 kr upp till 20 kg

VAPEN »    Alla Våra Gevärspaket »    Tikka T3x Lite Adj Stalon Victor

Tikka T3x Lite Adj Stalon Victor

Artnr: JB-0001BB
Original artnr: JB-0001B
Lagerstatus:

17600 kr

st
Klarna

PRODUKTBESKRIVNING

Gevärspaket för dig som jagar älg, björn eller annat större vilt och vill köpa komplett gevär med dämpare. Mycket väl valda komponeter för sitt prisläge.

Tikka T3x Lite är känd för att vara ett praktisk och mycket välskjutande gevär. Vortex har en av marknadens mest prisvärda optik. Stalons dämpare har legat i topp bland många tester senaste åren. Stocken har nya populära camomönstret Veil och är behandlad med SoftTouch som ger stocken en betydligt mer solid känsla. Extra bred framstock monterad.


Tikka T3x Lite Adjustable med gängad pipa. Vapnet är enkelt justerbart både i längd och höjd och passar utmärkt för den som vill använda samma vapen oavsett jaktform eller årstid. I och med att man enkelt kan justera både kolvkam och längden på vapnet är det lätt att få ett vapen som passar utmärkt till just dig.

I detta paket har vi valt att korta pipan till 46 cm och i finns då att köpa i .308Win, 8x57 eller 9,3x62 kaliber. I kaliber 8x57 och 9,3 så ingår Stalon W110 ljuddämparen i stället. 

 
Kolvkamen ställs in med ett system utvecklat från T3 Super Varmint. Längden på stocken justeras med de dubbla 4 mm mellanläggsbrickorna. Tre skotts magasin ingår. Extra 5 skotts kan köpas till.

Vapnet kan säljas i vänsterutförande mot pristillägg.

 

Stalon Victor Ljuddämpare är stabil och ger en mycket bra dämpning i förhållande till sin vikt och storlek.

Pristillägg i vänster utförande tillkommer med 1500 kr

 

 

FAKTA

Ljuddämparen

Stalon Victor kombinerar låg vikt och kort förlängning vilket ger ett mycket smidigt och funktionellt vapen. Ljuddämparmodellen rekommenderas upp till kaliber 308.

Vikt: 290 gram.
Längd: 222 mm, förlänger vapnet med 127 mm
Diameter: 40 mm
Färg: Svart

 

 

Tikka T3x Lite Adj Stalon Victor

BUTIKENS OMDÖME

Gevärspaket för älgjakt och annan jakt på större vilt där man vill ha ett lätt och smidigt kulgevär. Mycket väl valda komponenter för sin budget. OBS Bilden visar 5 skotts magasin men det är 3 skotts som ingår i paketet.