Kontakta oss
Företaget
Köpinformation
Frakt 59 kr upp till 20 kg

VAPEN »    Kulgevär »    Sako Quad Varmint Kulgevär

Sako Quad Varmint Kulgevär

Artnr: SA-514
Original artnr:
Lagerstatus: Beställningsvara

Kontakta butiken för mer information.

Klarna

PRODUKTBESKRIVNING

SAKO QUAD VARMINT är en studsare i klass 4. Vapnet kan enkelt skiftas mellan kal 22 LR, 17 Mach 2, 22 WMR och 17 HMR tack vare SAKOs patenterade mekanism för byte av pipa/magasin. Verktyg medföljer. Vapnet har en mekanism med två låsklackar, 50° öppningsvinkel på slutstyckehandtaget, 40 mm öppningsavstånd på slutstycket samt 5 mm slaglängd.

Magasinet tar 5 patroner av ovanstående kalibrer. Kan även fås för 10 patroner (för 9 patroner gällande kal 22 WMR och 17 HMR). Färgkoder i botten på magasinen anger vilka kalibrer som kan appliceras.

Avtryckaren är justerbar 1-2 kg och kan även fås med snälltryck. Säkringen är placerad bakom slutstyckshandtaget och den låser både avtryckare och slagstift.

Stocken av valnöt med oljefinish är rak med bred förstock. Pistolgreppet har handutfyllnad för både höger- och vänsterskyttar. Bakkappan kan förlängas med plattor.

Piporna är kallhamrade, tunga, helt friliggande och har färgade ringar som markerar kaliber. De kan också fås med ½¨-20 UNF gänga i mynningen för montering av ljuddämpare.

Sako quad Varmint levereras utan öppna riktmedel men med 11 mm fast dovetail för kikarsikte på lådan. Som tillval kan man få Sako Quad sikte från Burris med justeringsringar i fyra färger för respektive kaliber.

QUAD COMBO : Vapen med väska för pipor och tillbehör

FAKTA

TEKNISKA DATA


Kaliber / Räffelstigning
.22 LR / 16,5"
.22 WMRF / 16"
.17 HMR / 9"
.17 Mach 2 / 9"

Längd
Quad 1025 mm
Piplängd
Quad 560 mm
Vikt
Quad 3,5 kg
Avstånd bakkappa-avstryckare
Quad 345 mm

Sako Quad Varmint Kulgevär