Kontakta oss
Företaget
Köpinformation
Frakt 59 kr upp till 20 kg

Gps & Uteliv »    Roster Grillplats Utomhus

Roster Grillplats Utomhus

Artnr: DI-905450
Original artnr:
Lagerstatus: Finns i lager

389 kr

st
Klarna

PRODUKTBESKRIVNING

Elda rätt vid grillplatsen

Att samlas vid grillplatsen och laga mat eller värma sig bruka tillhöra höjdpunkterna inom familj och friluftsliv. Tyvärr kan röken från elden många gånger vara väl så irriterande. Med veden på ett roster i eldstaden blir syresättningen betydligt bättre. Rätt använt så minskar röken från att vara svidande till att i alla fall vara acceptabel. Och lite rök hör väl till grill och uteliv.

Ställ gallret i grillplatsen se till att ha omkring 5 cm luftspalt under. Rensa bort gamla aska och kolrester om det behövs.

Viktigt! Röken från elden blir dock inte mindre av fel eller dålig ved. Se till att du även har väl torkad och fin björkved, lagomt långa vedträn som är kluven i bitar omkring 4-6 cm. Lägg de på gallret med lite luft mellan och vartannat varv växelvis. När brasan väl brinner är det bra att ha en hög färdigkluven ved, lägg på en pinne med jämna mellanrum och det är här skillnaden kommer märkas med ett roster för din eld.

Med veden en bit upp blir det enkelt att tända under med stickor och näver.

 

FAKTA

Roster Galler för ha veden på vid Grilluteplats

Storlek 32 x 35 cm.

Stänger 10mm

Tillverkad i Stål

Svensktillverkad.

Tål att kylas av vid släckning med t.ex snö till skillnad från roster gjorda i gjutjärn.

Roster Grillplats Utomhus
Roster Grillplats Utomhus

BUTIKENS OMDÖME

De flesta av oss har nog varit med om att få flytta sig från röken vid brasan. Helst om den som eldat inte varit så noga med veden och kastat på en stor klabb eller ved som är dåligt torkad.

Minska besvärande rök i ögonen vid grillplatsen på ett enkelt vis med roster. Röken försvinner inte helt men rätt eldat så blir det klart trevligare att sitta framför brasan. Veden ska ha varit förvard helt tort under ett års tid.

Eldandet blir både miljövänligare och hälsosammare för dig och din omgivning, helst om du har utegrillplatsen i ett bostadsområde.

 

Art. nr. 403011
Slutstycksknopp Svart Gummi
70 kr
Slutstycksknopp eller slutstyckskula för repeterhandtaget till ditt gevär. Gör det enklare att repetera och mantla om med ditt gevär. Tillverkad i Gummi och är en universalmodell som passar de flesta jaktgevär.
Art. nr. 402023
Rembyglar Snabbfäste Inkl Bygelskruvar
169 kr
Prisvärt Rembygelset 2 rembyglar passande rem med 25mm bredd på öglorna. Bygelskruvar avsedd för montering på gevärsstockar gjorda i trä.
Art. nr. PW-50850569
Pinewood Friluftsbyxa Caribou Copper REA
489 kr
Modern och praktisk friluftsbyxa från Pinewood med behaglig passform. Tillverkad i Pinewoodas slitstarka vattenavvisande TC-Lite material.
Art. nr. DI-AN-3115
Suprasel Nitritsalt 2,5 Kg
149 kr
Nitritsalt, salt med 0,6% Nitrit. För att torka kött och röka kött. Salt med Nitrit används av charkindustrin vid förädling av nöt och viltkött.
Art. nr. 901015
Grilljärn För Öppen Eld
399 kr
Grilljärn med skyddspåse för kött, hamburgare, korv med mera. För att brukas över öppen eld.
Art. nr. ST-127941
Ryggsäck Ripjakt 35L
800 kr
Prisvärd och anpassad klassisk jaktryggsäck för ripjakten på fjället.
Art. nr. SCS-900017
Walking Target Markmål 22 LR
119 kr
Roligt vandrande mål för klass 4 skytte, markrullande mål som man kan har till flera roliga skytteändamål.
Art. nr. GES-121400
Luftgevärstavlor Precisionstavla 250 st
165 kr
Luftgevärstavlor. Prisvärd lite större förpackning för dig som är lite mer aktiv med Luftvapenskyttet. 10 ringad precisionstavla. Standardstorlek 14x14 cm.
Startsida
Art. nr. DI-223110
Skyttemål .22 LR Självmarkerande
479 kr
Självmarkerande skyttemål för .22 LR pistol och gevär.
Startsida
Art. nr. DI-404650
Klickpatron 2 Pack Hagelgevär Kal 12 Metall
129 kr
Prisvärt 2 pack med klickpatroner för hagelgevär i kaliber 12 Bra för skytteträning och som skonsam avlastning av gevärets slagstift.
Startsida
Art. nr. LA-1480-7
Lafayette SMART 31 MHz Jaktpaket BL
3000 kr
Lafayette Smart är en innovativ jaktradio som har mångt fler funktioner än ändra tidigare radiomodeller. Denna radio har inbyggd BlueTooth. Radion är tystare, smartare och säkrare i sin kommunikation. Den är extremt strömsnål och har hölje i metall.
Startsida
Art. nr. DI-503760
Vit Mössa med Skärm Jägarmössan
169 kr
Vit mössa med kepsskärm. Utmärkt jägarmössa att ha på vinterjakten och när solen står lågt på himlen. Går att dra ner över öronen. Vit tillverkad i Akryl.
Startsida
Art. nr. DI-404550
Klickpatron 4 Pack Kulgevär Metall .308 Win
119 kr
Prisvärt 4 pack med klickpatroner för kaliber .308 Winchester kulgevär. Bra för skytteträning och som skonsam avlastning av gevärets slagstift.
Startsida
Art. nr. DI-221120
Lerduvekastare Handkastare
89 kr
Handkastare rolig och enkel att ha med och funkar i alla lägen, kan användas av både höger och vänsterhänta.
Startsida
Art. nr. DI-SCBPS-05
Benstöd 23-33 cm Bi-Pod Ledad
675 kr
Ett prisvärt och väl fungerande benstöd för ditt kulgevär. Bipod i standardutförande med ställbar längd från 23 till 33 cm. Monteras i gevärsstockens främre rembygelskruv eller på Picatinnyskena med den medföljande adaptern.
Startsida
Art. nr. LF-RE-824
Rivers Edge Toapapper Camo
149 kr
Ta inga risker i skogen. Att synas eller att inte synas kan vara väl så viktigt i alla lägen. Rivers Edge toapapper är givet för den hängivna jägaren.